Edicioni 2018

Vitin e kaluar, mbi 400 njerëz iu bashkuan thirrjes së Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri për të Vrapuar kundër Korrupsionit rreth Liqenit të Tiranës.
"Ne duhet të vrapojmë sepse duam të përcjellim një mesazh, një mesazh së bashku - shqiptarët, evropianët dhe miqtë ndërkombëtarë, një mesazh: MJAFT me korrupsionin!
Prandaj, tani kur të vrapojmë, le të mendojmë për mesazhin tonë: Unë dua një Shqipëri më të pastër!
Unë e meritoj një Shqipëri më të pastër! ”Ishte fjala i përcjellë nga Mario Mariani, Shefi i Bashkëpunimit në Delegacionin e BE në Shqipëri në 3 nëntor 2018
"Vrapo kundër korrupsionit" pati 4 fitues, dy në secilën kategori (5 km dhe 10 km).